Advies op maat

Hulp in elke situatie

Voor uw werk komt u geregeld met gamers in contact en u vindt het moeilijk om een band met hen op te bouwen. Het lijkt soms alsof ze in een heel andere wereld leven. Dat klopt. De game-wereld heeft een eigen taal, omgangsmanieren, contactmethodes en sociale regels. Zonder begrip van die wereld is het als niet-gamer bijna onmogelijk om de gamer te begrijpen en echt te leren kennen. Daarom zijn wij uw gids.

Stap 1. in gesprek

Wij gaan met u en/of de gamer in gesprek om te achterhalen waar het proces vastloopt en geven u op basis daarvan een concreet advies voor vervolgstappen. Doordat onze experts zowel een hulpverleningsachtergrond hebben als zelf actief zijn in de gaming-wereld, is het voor hen veel makkelijker om een gamer te begrijpen of het gedrag dat een gamer vertoont in context te plaatsen

Stap 2. concreet advies

Na het gesprek schrijven onze experts een adviesrapport waarin onder andere wordt verteld wat de observaties zijn uit het gesprek, wordt een advies gegeven over voor de gamer prettige vervolgstappen en worden praktische tools gegeven om het contact met de gamer te onderhouden.

Wilt u een advies?

Voor het krijgen van advies kunt u contact opnemen via de knop hieronder of een e-mail sturen naar contact@gezondgamen.nl met daarin een korte omschrijving van de casus en uw contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op om te bepalen of wij kunnen helpen, wat wij kunnen doen en om de kosten te bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.