Gaming inzetten als kracht

GamerScan

Gamen is leuk en daarom heb je er flink wat tijd in gestopt. Ondertussen heb je allerlei voorkeuren ontwikkeld. Denk aan het gamegenre, competitief of niet, samen met anderen of alleen, triple A of indie, etc. Al die voorkeuren kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen. Ga in gesprek met onze coach en leer hoe je jouw game-expertise kunt inzetten om verder te komen.

Stap 1. in gesprek

Onze coach Max gaat met jou in gesprek om samen uit te vinden waar je tegenaan loopt. We hebben het niet alleen over de situatie waar je moeite mee hebt, maar ook over je gamevoorkeuren. Zo leren we je kennen en kunnen we een advies geven wat echt aansluit bij jouw leven.

Stap 2. advies

Na het gesprek maken we een adviesrapport waarin onder andere wordt verteld wat we hebben geleerd uit het gesprek en wat je kan doen om uit de lastige situatie te komen. Misschien geeft het gesprek zelf je al genoeg inzicht, maar het kan ook prima zijn dat je bijvoorbeeld oefeningen meekrijgt of dat we zeggen dat je misschien beter naar iemand anders toekunt. Wat er ook uitkomt, je kunt er altijd iets mee.

Hoe krijg ik een GamerScan?

Sommige scholen bieden de GamerScan aan via hun interne hulpaanbod. Als je niet op zo'n school zit kun je contact opnemen via de knop hieronder of een e-mail sturen naar contact@gezondgamen.nl met daarin een korte omschrijving van waar je tegenaan loopt en je contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op om te bepalen of wij kunnen helpen en om de kosten te bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.