GamerScan aanbieden

Werkt u bij een organisatie waar jongeren komen, zoals een school of een buurthuis, en wilt u de GamerScan aanbieden voor deze jongeren? Dat is zeker mogelijk!

Wat is de GamerScan?

De GamerScan is een diepte-interview met een gamer over zijn of haar game-activiteiten, game-gedrag en interesses binnen gaming. Op basis van dit gesprek stellen wij een profiel op waarin de vaardigheden, interesses en activiteiten van de gamer worden weergegeven op een manier die te begrijpen is voor zowel gamers als niet-gamers. Hoewel dit rapport geen psychologisch advies is, kan het wel het benodigde inzicht geven om de juiste keuzes te maken.

Voor wie is de Gamer­Scan?

De GamerScan is bedoeld voor gamers die inzicht willen krijgen in hun game-beleving. Hoe iemand gamet en wat voor spellen iemand speelt zegt heel veel over de persoon. Dat inzicht kan bijvoorbeeld helpen met het ontdekken van talenten, het maken van een studiekeuze en het aanleren van een gezond leefpatroon. Voor alle gamers die op een manier ergens in vastlopen in het leven hebben wij de GamerScan ontwikkeld.

Wilt u de GamerScan aanbieden?

Wij gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat gamers binnen uw organisatie ook gebruik kunnen maken van de GamerScan. Neem contact met ons op via +31 6 55 73 31 34 en vraag naar de mogelijkheden.